Fiets Voor Iets 1

Fiets Voor Iets is een vzw met een passie voor de fiets en een hart voor anderen

route-36.jpg
Fiets Voor Iets en het JAC Brugge slaan de handen in elkaar!

Help mee om concrete aspecten binnen de werking van het JAC te steunen.

Wij zijn overtuigd dat deze wat extra aandacht verdienen.

Wie wij zijn

Fiets Voor Iets is een dynamische vzw met een passie voor de fiets. We willen organisaties binnen de welzijnssector financieel steunen met concrete acties. We kiezen daarbij bewust voor tastbare steun die specifieke noden in de maatschappij onder handen neemt.


Vanuit de overtuiging dat fietsen zowel het fysieke als het mentale welbevinden bevordert, willen we meer mensen op de fiets krijgen. Bij al onze acties en doorheen onze werking zal de fiets steeds de drijvende kracht zijn om het welbevinden te bevorderen.

Wat we doen

Fiets Voor Iets organiseert sportieve en financiële acties om organisaties binnen de welzijnssector te steunen. Jaarlijks zetten we ons in voor minstens één organisatie die we voor een bepaalde periode gaan ondersteunen en in de picture zetten. Hierbij kiezen we steeds een organisatie die zich inzet voor het mentale en fysieke welzijn bij jongeren en volwassenen. Door een nauwe samenwerking met de organisatie krijgen we voeling met de werking en de doelgroep.

fietsen

Organisaties en activiteiten steunen

 

We steunen organisaties en activiteiten die zich inzetten om het algemeen welzijn in Vlaanderen te verbeteren. Dit doen we met de fiets en alles wat met fietsen te maken heeft. We geven organisaties een duwtje in de rug voor een vooraf bepaald project.

Image by Boris Stefanik

Meer fietsen

 

We moedigen iedereen aan de fiets te gebruiken. Dit doen we door fietsactiviteiten en fietsevenementen te organiseren.

Image by Scott Evans

Ecologisch en gezond

 

Met sensibilisering willen we het ecologische karakter van de fiets in de picture zetten. Daarnaast benadrukken we de gezondheidsvoordelen van fietsen en de positieve invloed op zowel geest als lichaam.