1/3
1/3

Een passie voor de fiets en een hart voor anderen

man rijden fiets met rugzak

Fiets naar je werk en draag je steentje bij!

Met Fiets Voor Iets steunen we heel concrete aspecten van het JAC Brugge. Om deze concrete aspecten te bereiken hebben we natuurlijk financiële steun nodig.

 

Wil je ons hierbij helpen? Dan kan je dit doen door je je fietsvergoeding, of een deeltje hiervan, naar onze vzw door te storten.
Meer info kan u vinden via onderstaande link.

Een passie voor de fiets en een hart voor anderen

route-36.jpg

Fiets Voor Iets en het JAC Brugge slaan de handen in elkaar!

JAC.png

Help mee om concrete aspecten binnen de werking van het JAC te steunen.

Wij zijn overtuigd dat deze wat extra aandacht verdienen.

Fietsen op een brug

Fiets Voor Iets?

Fiets Voor Iets is een vzw met een passie voor de fiets opgericht door vier enthousiastelingen die de welzijnssector een warm hart toedragen. In ons dagelijks leven worden we geconfronteerd met een tekort aan financiële draagkracht bij verschillende organisaties.  

 

Met Fiets Voor Iets willen we deze organisaties steunen met concrete acties waarbij we specifieke noden in de maatschappij mee onder handen nemen.  

 

De fiets, gezondheid en welbevinden vormen het hart van Fiets Voor Iets. 

Wat we doen?

Fiets Voor Iets organiseert sportieve en financiële acties om organisaties binnen de welzijnssector te steunen. Jaarlijks zetten we ons in voor minstens één organisatie die we voor een bepaalde periode gaan ondersteunen en in de picture zetten. Hierbij kiezen we steeds een organisatie die zich inzet voor het mentale en fysieke welzijn bij jongeren en volwassenen. Door een nauwe samenwerking met de organisatie krijgen we voeling met de werking en de doelgroep.

fietsen

Organisaties en activiteiten steunen

 

We steunen organisaties en activiteiten die zich inzetten om het algemeen welzijn in Vlaanderen te verbeteren. Dit doen we met de fiets en alles wat met fietsen te maken heeft. We geven organisaties een duwtje in de rug voor een vooraf bepaald project.

Image by Scott Evans

Ecologisch en gezond

 

Met sensibilisering willen we het ecologische karakter van de fiets in de picture zetten. Daarnaast benadrukken we de gezondheidsvoordelen van fietsen en de positieve invloed op zowel geest als lichaam.